miercuri, 8 iulie 2009

TOP 10 PozitiiI Preferate De Barbati



Barbatii vor sa detina controlul, dar le place si sa stea pe spate si sa fie condusi, vor sa-si `vada` iubita si sa si ii strarnesca reactii necontrolate.


Revista pentru barbati FHM a facut topul celor mai placute zece pozitii din Kama Sutra


Locul 10
:

`Doggy style` starneste placeri din amandoua partile: partenerii stau in genunchi, ea cu spatele, aplecata in fata, avand amadoua mainile libere; pozitia permite o pentrare adanca.

Locul 9:
Versiunea inversa in care ea sta deasupra cu spatele la iubit este una dintre putinele pozitii care ofera placere si stimulare vizuala usor de realizat.


Locul 8:
Este o varianta a pozitiei in care el sta deaspra iar ea isi ridica picioarele pe umerii lui. Aceasta este o pozitie ideala pentru penetrarea profunda, dar cere din partea femeii putina suplete si mobilitate.


Locul 7:
Variatiile in care ea sta deasupra se pare ca detin un loc sigur in fanteziile barbatilor. Locul 7 una dintre acestea: ea sta deasupra insa intr-o pozitie laterala. Este una din rarele pozitii in care el poate sa privesca partenera din profil in timp ce este dusa de val.


Locul 6:
In picioare - amandoi stau fata in fata, in picioare. Chiar daca partenerii au inaltimi diferite, acest mic inconvenient poate fi remediat prin flexarile pe care el le face, oferind unghiuri si senzatii diferite, stimuland direct femeia, prelungind imbratisarile puternice.


Locul 5:
Pozitia misionarului este inca in topul preferintelor barbatilor, insa pentru acesta pozitie si ea trebuie sa depuna putin efort deoarece trebuie sa isi arcuiasca spatele si sa isi ridice bazinul, lasandu-si toata greutatea in calcaie. In acesta pozitie partenerul detine tot contolul.


Locul 4:
O alta pozitie in care el detine tot controlul miscarilor este cea in care ea este asezata pe spate, la nivelul soldurilor partenerului. El strange ferm cu fiecare mana gleznele partenerei conducand-o catre orgasm.


Locul 3:
Lingura pe burta - cea mai lenesa dintre pozitiile de care se poate bucura o femei: ea sta intinsa pe burta, in timp ce el isi misca soldurile, impingand partenara pe la spate.


Locul 2:
Este `lingura inversa`: partenerii stau unul langa altul, fiecare cu capul la picioarele celuilalt, fata in fata. Pozitita este apreciata pentru ca ofera o priveliste cuprinzatoare a actului
sexual!


Locul 1:

Este pozitia `fluture` in care el sta intins pe pat si ea deasupra, fata in fata detinand controlul ritmului si al profunzimii penetrarii.